Ett gott skratt med roliga prylar

Ett välkänt talesätt är som bekant att ”ett gott skratt förlänger livet” och det ligger vill trots allt ett korn av sanning i det. För när vi känner oss glada och kanske till och med skrattar så att tårarna sprutar och magen krampar – då utlöses en massa endorfiner och vi mår bra.

Det finns olika orsaker till att vi drar på smilbanden och alla har ju olika sorters humor också. En del gillar roliga prylar som återfinns på typ Fungadgets medan andra tycker att roliga klipp på nätet är det bästa som finns när man vill skratta högljutt. Sedan finns det förmodligen roliga saker som alla kan finna lustiga – de har bara inte hittat rätt pryl ännu!

Finns något för alla

För tänk dig själv att du till exempel har en liten apa framför dig som blåser på dina nymålade naglar för att dem ska torka? Eller att du har en bakåtgående klocka på väggen som förvirrar både dig själv och dina gäster! Andra roliga prylar som finns att köpa behöver ju inte heller vara putslustiga. Självlysande stenar i gruset på uppfarten kommer definitivt sprida en wow-effekt!

Som du ser behöver det nödvändigtvis inte handla om en klassisk pruttkudde – även om den aldrig blir för gammal. Vill du få ännu fler uppslag kan du göra en enkel sökning på nätet så kommer du garanterat att kunna välja och vraka i ett enormt utbud så att det räcker och blir över. Du lär till och med hitta produkter du inte visste fanns. Låt skratten klinga med hjälp av något så enkelt som en kaffemugg i form av en discokula på morgonen innan jobbet kallar.