Park Hotell

Kan ett hotell ligga centralt men ändå avskiljt och i en lugn miljö? Absolut – det bevisar Park Hotell i Örnsköldsvik. De marknadsför sig med ”Hemtrevligt i centrum” och det är även något de lever upp till. Färgsättningen och inredningen är mjuk och välkomnande. Betydligt mer hemlikt än hos många andra hotell.

Hotellet ligger på Örnsköldsgatan 7 vilket är mindre än 150 meter från E4:an. Därmed även ett hotell som passar extra bra för de som enbart vill ha någonstans att sova på väg vidare söderut/norrut på resan.

OBS: Hotellet har ingen handikappanpassning. De som speciella behov bör kontakta hotellet i förväg för att kontrollera tillgängligheten och vilken hjälp man kan få. Självklart försöker de anställda möta de olika behov som finns men det är inte alltid möjligt fullt ut. Har man någon allergi är det också viktigt att kontakta hotellet i förväg. I dessa fall kan de ordna med frukost som passar.

In- och utcheckning

Hotellet har incheckning på rummet efter klockan 15 men möjligheten finns att komma hit tidigare för att lämna väskorna. Det är speciellt bra för resenärer som kommer med tåg eller buss på förmiddagen till staden. Utcheckning sker sedan senast 11.00.

Pris:

Hotellet har flera olika rum som passar beroende hur många det är som ska sova på hotellet och om man vill ha dusch på rummet eller inte. I jämförelse mot många andra hotell i staden har de generellt låga priser och detta inte minst om man väljer att bo utan egen dusch.

Enkelrum – Det billigaste enkelrummet kostar 695kr. Vill man däremot ha dusch på rummet kostar det 795kr per natt.

Dubbelrum – Ett dubbelrum kostar mellan 895kr och 1345kr. Det lägre priset för rum där det enbart kan bo två personer medan de dyrare även har plats för en mindre extrasäng.

Kombirum – Kombirum är ett rum som både har säng och bäddsoffa. Därmed kan tre gäster sova här riktigt bekvämt. Priset ligger på 895kr till 1145kr beroende på antal personer.

Familjerum – Hotellets största rum är familjerummen. Sammanlagt kan fem personer sova här. I rummet finns som standard två enkelsängar men säger man till ställs ytterligare tre sängar in i rummet så att hela familjen ska få plats.

Samtliga priser är från 2015. Hotellet kan bokas via hotellörnsköldsvik.se